Frama-C Bug Tracking System - Frama-C
View Issue Details
0002462Frama-CPlug-in > clangpublic2019-07-04 19:492019-07-05 14:12
ainne26 
virgile 
highmajoralways
assignedopen 
windowswindows 10
 
 
0002462: frama-clang failed to install
Hi,
I'm trying to install the Frama-Clang plugin on windows 10 following the instruction on the website. But the command

$ ./configure
checking for frama-c-gui... yes
checking for Makefile.config.in... yes
frama_clang... yes
checking for g++... g++
checking whether the C++ compiler works... yes
checking for C++ compiler default output file name... a.exe
checking for suffix of executables... .exe
checking whether we are cross compiling... no
checking for suffix of object files... o
checking whether we are using the GNU C++ compiler... yes
checking whether g++ accepts -g... yes
checking for camlp4o... yes
checking for clang... clang
checking for clang++... clang++
checking for llvm-config... llvm-config
checking for D:\llvm-project-master\llvm\build\Debug/include/clang... no
configure: WARNING: frama_clang disabled because clang dev headers not found.
configure: frama_clang: no
configure: creating ./config.status
config.status: creating ./Makefile.config
chmod: ./Makefile.config: new permissions are r--rw-r--, not r--r--r--`

I don't know how to solve this problem, any suggestions?
No tags attached.
Issue History
2019-07-04 19:49ainne26New Issue
2019-07-04 19:49ainne26Statusnew => assigned
2019-07-04 19:49ainne26Assigned To => virgile
2019-07-05 10:37virgileNote Added: 0006811
2019-07-05 10:37virgileStatusassigned => feedback
2019-07-05 14:12ainne26Note Added: 0006813
2019-07-05 14:12ainne26Statusfeedback => assigned
2019-07-05 14:12ainne26Note Edited: 0006813bug_revision_view_page.php?bugnote_id=6813#r405

Notes
(0006811)
virgile   
2019-07-05 10:37   
If you don't mind, I'd prefer to concentrate all discussions on this issue in the github report at https://github.com/Frama-C/Frama-C-snapshot/issues/22 [^] . Splitting them in two places will probably not lead to the most efficient solving process.
(0006813)
ainne26   
2019-07-05 14:12   
virgile I had followed the instruction given on github but unable to resolve this issue. So, its my humble request help me to resolve this issue because I am trying to resolve it from previous 15 days and tried my best but unable to do it.